Laserska epilacija istine i zablude beauty factor

Istine i zablude o laserskoj epilaciji

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

Laserska epilacija predstavlja najdelotvorniji način uklanjanja neželjenih dlaka, i moguće je uraditi skoro na svim mestima na telu. Laserska epilacija predstavlja medicinsku proceduru koja koristi laserski zrak određene boje svetlosti i talasne dužine za uklanjanje neželjenih dlačica, a cilja se pigment koji je najviše sadržan u dlaci.

U našem studiju u cilju laserske epilacije koristimo Venus Velocity™ aparat poslednje generacije koji daje dugoročne rezultate. Tretmani su:u odnosu na značajno BEZBOLNIJI u odnosu na lasere prethodnih generacija (jedinstveni sistem za hlađenje proverava temperaturu na aplikatoru 1000 puta u sekundi, što sa sigurnošću obzbeđuje bezbolan i siguran tretman), ULTRA BRZI (30-45 minuta celo telo), KOMFORNI, BEZ POTREBNOG VREMENA ZA OPORAVAK,EFIKASNI I BEZBEDNI ZA SVE TIPOVE KOŽE. U pitanju je JEDINI aparat koji vas trajno i uspešno oslobađa dlaka.

Laserska epilacija datira od davne 1996.godine, kada je prvi put, u Americi, uradjen tretman laserom za uklanjanje neželjenih dlaka. Od tog momenta do danas, minimizirani su svi neželjeni efekti, a maksimalno optimizovane prednosti laserske epilacije. Naš laser je laser poslednje generacije, i kao takav jedan od najboljih na tržištu.

Članak pišemo isključivo da razbijemo predrasude koje su uprkos brojnim prednostima lasera prisutne kod manjeg dela populacije koji se dvoumi i dalje oko toga da li da se podvrgne ovoj metodi uspešnog uklanjanja dlaka.

Laserska epilacija je skupa procedura?!

ZABLUDA

Poredjenjem utrošenog vremena i cena za depilaciju i brijanje doći cete i sami do zaključka da laserska epilacija više nije luksuz, već potreba svake moderne žene, a i muškarca jer smo formirali cene dostupne svima, a problem ćete rešiti DUGOROČNO. Laserska epilacija je, za razliku od prošlosti, tretman koji sada sebi mogu priuštiti i ljudi prosečnih primanja. U našem studiju se trudimo napraviti pravi odnos cene i kvaliteta i kao takvi opstati konkurentni na tržištu. Pozovite nas i saznajte nešto više o tome.

Laserska epilacija istine i zablude 2

Laserska epilacija ne može ukloniti dlake trajno?!

ZABLUDA

Laserska epilacija može ukloniti dlake trajno, zajedno sa DNK zapisom dlake, što dovodi do toga da dlaka više ne raste na tom delu. Ovo oštećenje korena dlake, uzrokovano laserskom epilacijom, dovodi do toga da, na tretiranom delu, nikada više ne raste dlaka istog kvaliteta kao pre. Svaki naredni tretman dodatno povećava već nastalo oštećenje, a nakon 4-6-8 tretmana dolazi i do trajnog prestanka rasta dlake.

Laserska epilacija istine i zablude 1

Laserska epilacija je jako bolna procedura?!

ZABLUDA

Laserska trajna epilacija je danas značajno BEZBOLNIJA u odnosu na epilaciju laserima prethodnih generacija (jedinstveni sistem za hlađenje proverava temperaturu na aplikatoru 1000 puta u sekundi, što sa sigurnošću obezbeđuje bezbolan i siguran tretman). U pitanju je sigurna, neinvazivna procedura, prilikom koje ne dolazi do povrede tkiva, nema pojave krvi i posledično ožiljaka. Senzacija koja se javlja na tretmanu nije klasičan bol, više je nalik peckanju, koje je jako kratkog trajanja, pa kliijentima ne izaziva veliku neugodnost. Zbog svega navedenog, prilikom tretmana laserske epilacije, nije potrebno koristiti anestetičke gelove i kreme, a i oni smanjuju samu efikasnost epilacije, pa se njihova primena izbegava.

Laserska epilacija zahteva odredjenu pripremu pre prvog tretmana!?

ISTINA

Ukoliko želimo ostvariti najbolje rezultate potrebno je da ispunimo nekoliko zahteva pred dolazak na prvi tretman laserske epilacije. Četiri nedelje pre tretmana potrebno je da ne uklanjate dlake čupanjem iz korena(depilacija, pinceta, …). Dva do tri dana pred dolazak na tretman potrebno je da obrijete dlake sa regija koje će se tretirati laserom. Na regiji lica ne morate dirati dlake, već ćemo ih u našem studiju dovesti na pravu dužinu( 1mm iznad nivoa kože). Na dan dolaska na lasersku epilaciju poželjno je da ne nanosite nikakva mleka za telo, kreme, parfeme, deodoranse i antiperspirante.

Laserskom epilacijom se ne mogu da ukloniti sve dlake sa svih regija?!

ZABLUDA

Laserskom epilacijom se mogu ukloniti sve neželjene dlake sa svih regija tela, izuzev donje linije obrva(regija oko očiju). U delove tela koji se mogu tretirati laserskom epilacijom spadaju: svi delovi lica i tela koji su pokriveni dlakama, svi delovi prekriveni dlakama (lice i telo) i kod žena i kod muškaraca, brada, nausnice, stomak, pazuha, ruke, ledja, prepone i regije nogu.

BF testimonial 1
BF testimonial 2
BF testimonial 3
BF testimonial 4

SIGURNOST

EFIKASNOST

KVALITET

Milena Krivokapić

magistar farmacije i specijalista kozmetologije

Jelena Šmigić

DR medicinskih nauka

Ivana Lazić

DR medicine

Marija Ičagić

strukovni fizioterapeut

cenovnik laserska epilacija BF

Za više informacija nas pozovite na naše brojeve telefona i rado ćemo vam odgovoriti na bilo koju nedoumicu vezanu za lasersku epilaciju!

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku