Venus Legacy Beauty Factor

Venus Legacy tretman

Pozovite nas!

064/9050-111

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

Venus Legacy™ aparat predstavlja revoluciju u nehirurškom zatezanju i liftingu donjeg dela lica, podbratka i vrata, rešavanju problema lokalizovanih tvrdokornih masnih naslaga, uklanjanju celulita i zatezanju kože tela uopšte.

Venus Legacy™ 4D je jedini aparat na svetu koji kombinuje:

Multipolarnu radiofrekvenciju
Pulsirajuće elektromagnetno polje
VariPulse tehnologiju
RealTime Thermal Feedback tehnologiju

 i na taj način napredna Venus Legacy 4D tehnologija omogućava brzo smanjenje obima tretirane regije.

Venus legacy beauty factor

Idealna kombinacija naprednih tehnologija koja je postignuta u Venus Legacy™ medicinsko-estetskom aparatu, dovodi do dugoročnih poboljšanja za telo, a rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana. U toku tretmana nema neprijatnog osećaja, nema bola i ne zahteva potrebno vreme oporavka, klijent se može vratiti svakodnevnim obavezama. Bezbednost, efikasnost i kvalitet Venus Legacy™ dokazana je brojnim kliničkim istraživanjima, kao i FDA sertifikatom za uklanjanje celulita i zatezanje kože.

Venus Legacy™ je namenjen svim muškarcima i ženama koji žele da se na neinvazivan, bezbolan i komforan način podmlade i zategnu.

Tretman Venus Legacy™ aparatom je idealan za sve one koji žele da se podmlade i podignu donji deo lica, a ne žele da se podvrgnu invazivnim metodama, kao što su invazivna abdominoplastika i face lifting, i nisu pristalice primene filera. Ukoliko želite izgubiti centimetre u obimu, dobiti čvrstu, zategnutu i glatku kožu i redukovati celulit, Venus Legacy™ 4D tehnologija će vam biti najmoćniji saveznik na putu ka lepšem i zdravijem telu. Tretmani se rade na svim delovima tela na kojima klijent želi dobiti zategnutu i čvrstu kožu.Venus Legacy™ tretmani se mogu raditi na licu, rukama, butinama, stomaku, leđima, bokovima i zadnjici gde ostvaruju optimalne rezultate u smislu zatezanja kože, smanjenja celulita i brzom gubitku centimetara u obimu.

Venus Legacy™ je pravi izbor za sve osobe koje žele na neinvazivan način preoblikovati telo, ukloniti tvrdokorni celulit i zategnuti kožu.

KAKO IZGLEDA TRETMAN VENUS LEGACY™ APARATOM?

Kada se smestite na krevet za tretmane, stručna osoba će na vašu kožu naneti odgovarajući glicerinski gel koji sondi pomaže da klizi po površini kože. Nakon toga se pristupa radu koji podrazumeva blage i konstantne pokrete po površini kože. Tretman najviše sliči toploj i prijatnoj masaži.

KOLIKO TRAJU TRETMANI VENUS LEGACY APARATOM™?

Tretmani traju u proseku 20 do 60 minuta, zavisno od regije koja se tretira. Nakon tretmana se slobodno možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

NA KOJI NAČIN VENUS LEGACY™ APARAT OSTVARUJE SVOJE DEJSTVO?

Zahvaljujući sinergističkom dejstvu četiri delotvorne tehnologije Venus Legacy™ 4D aparat postiže svoje superiorne rezultate. Multi Polar RF brzo, bezbolno, homogeno i dubinski zagreva tkivo i podstiče prirodnu sintezu novog kolagena, što dovodi do zatezanja kože, poboljšavanje teksture, smanjenja celulita kod tretmana tela, ili vidljivog ublažavanja bora na licu. Pulsed Electro-Magnetic Field (PEMF) je tehnologija pulsirajućeg magnetnog polja koja se već decenijama koristi u tradicionalnoj medicini. Dokazala je svoju delotvornost usled regenerativnih svojstava lipolize, sinteze kolagena, proliferacije (umnožavanja) fibroblasta i neovaskularizacije. VariPulse je prilagodljiv pulsni vakuum za dubinsku penetraciju energije, poboljšanje cirkulacije i stimulaciju limfnog sastava. VariPulse tehnologija omogućava energiji prodiranje u dublje slojeve kože, gde uspešno stimuliše optimalnu cirkulaciju i limfnu drenažu. RealTime Thermal Feedback osigurava praćenje temperature kože tokom celog tretmana, kako bi se omogućio siguran i bezbolan tretman za osobe s različitim tipovima kože.

Multi Polar RF

brzo, bezbolno, homogeno i dubinski zagreva tkivo i podstiče prirodnu sintezu novog kolagena, što dovodi do zatezanja kože, poboljšavanje teksture, smanjenja celulita kod tretmana tela, ili vidljivog ublažavanja bora na licu.

Pulsed Electro-Magnetic Field (PEMF)

je tehnologija pulsirajućeg magnetnog polja koja se već decenijama koristi u tradicionalnoj medicini. Dokazala je svoju delotvornost usled regenerativnih svojstava lipolize, sinteze kolagena, proliferacije (umnožavanja) fibroblasta i neovaskularizacije.

VariPulse

je prilagodljiv pulsni vakuum za dubinsku penetraciju energije, poboljšanje cirkulacije i stimulaciju limfnog sastava.
VariPulse tehnologija omogućava energiji prodiranje u dublje slojeve kože, gde uspešno stimuliše optimalnu cirkulaciju i
limfnu drenažu.

RealTime Thermal Feedback

osigurava praćenje temperature kože tokom celog tretmana, kako bi se omogućio siguran i bezbolan tretman za osobe s različitim tipovima kože.

PO ČEMU SE VENUS LEGACY™ APARAT IZDVAJA OD DRUGIH APARATA?

100% siguran za sve tipove kože tokom cele godine 100% siguran i ugodan tretman bez oporavka i komplikacija, ne zahteva vreme oporavka Brz tretman koji tretira znatno veće površine tela, a postiže dugoročne rezultate Zdravija, elastičnija i atraktivnija koža Prvi i jedini uređaj koji koristi zaštićenu 4D tehnologiju Postavio je nove standarde oblikovanja, pomlađivanja i zatezanja kože jer povećava elektromagnetni potencijal ćelija Stimuliše direktno i indirektno proizvodnju kolagena.

- 100% siguran za sve tipove kože tokom cele godine
- 100% siguran i ugodan tretman bez oporavka i komplikacija, ne zahteva vreme oporavka
- Brz tretman koji tretira znatno veće površine tela, a postiže dugoročne rezultate
- Zdravija, elastičnija i atraktivnija koža
- Prvi i jedini uređaj koji koristi zaštićenu 4D tehnologiju
- Postavio je nove standarde oblikovanja, pomlađivanja i zatezanja kože jer povećava elektromagnetni potencijal ćelija
- Stimuliše direktno i indirektno proizvodnju kolagena

ŠTA SE POSTIŽE PRIMENOM VENUS LEGACY™ APARATA?

Anti-ageing lica i tela Učvršćivanje i zatezanje kože lica i tela Redukovanje strija i bora Redukovanje masnih naslaga i celulita Preoblikovanje tela i smanjenje obima Vraćanje tela u formu nakon porodjaja i mršavljenja.

DA LI POSTOJI PRIPREMA ZA TRETMAN VENUS LEGACY™ APARATOM?

Ne postoji posebna priprema za tretman Venus Legacy™ aparatom. Potrebno je da ne koristite losione, mleka za telo ili šminku na regijama koje će se tretirati.

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO I KOJI JE RAZMAK IZMEĐU TRETMANA?

Najčešći broj potrebnih tretmana je od šest do osam tretmana po regiji. Razmak između tretmana je najčešće 7 do 10 dana, a detaljan protokol se isključivo definiše u skladu sa individualnim stanjem osobe, njenim željama i očekivanjima. Protokol tretmana i plan održavanja se utvrdjuje prilikom dolaska na konsultacije, koje su besplatne.

KADA VIDIMO PRVE REZULTATE I KOLIKO DUGO TRAJU REZULTATI NAKON TRETMANA VENUS LEGACY™ APARATOM?

Prvi rezultat se vidi već 7-10 dana nakon prvog tretmana, a tretmani imaju kumulativno dejstvo, što znači da ćete nakon svakog novog tretmana primetiti dodatno poboljšanje rezultata. Pravi efekat će biti vidljiv i do mesec dana od poslednjeg tretmana.

SIGURNOST

EFIKASNOST

KVALITET

Milena Krivokapić

magistar farmacije i specijalista kozmetologije

Jelena Šmigić

DR medicinskih nauka

Ivana Lazić

DR medicine

Marija Ičagić

strukovni fizioterapeut

Pozovite nas već danas i zakažite besplatne konsultacije gde
ćemo vam sve detaljnije objasniti.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/9050-111

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka