higijenski tretman lica beauty factor

HIGIJENSKI TRETMAN LICA

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

higijenski tretman lica beauty factor

HIGIJENSKI TRETMAN LICA

Higijenski tretmani se ubrajaju u prve i osnovne tretmane lica, kao i deo lične higijene. Rade se u rasponu od mesec dana do tri meseca, u zavisnosti od oštećenja kože, kao i potreba klijenta. Kako metode higijenskog čišćenja nisu univerzalne za sve ljude, prilikom dolaska u naš studio, kozmetičar Vam na osnovu stanja kože, kao i starosnog doba, određuje tip tretmana koji je najpogodniji za vas.

ŠTA PODRAZUMEVA TRETMAN?

Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje kože, prilikom kojeg se ona oslobađa od nečistoće, izumrlih ćelija nagomilanih u porama, mitisera, kao i suvišnog sebuma. Odstranjivanjem sloja mrtvih ćelija na licu, omogućava se njihova zamena novim, mladim ćelijama. Tretman podrazumeva mehanički piling (komedoekspresiju) ili tzv. "ceđenje”, nakon čega se radi limfna drenža i masaža lica, vrata i dekoltea. Dubinska ozonizacija i dezinfekcija su jako bitan segment ovog tretmana, usled koje sledi nanošenje maske, kako bi se koža nakon tertmana smirila i zatvorile proširene pore. Tretman završavamo adekvatnom kremom koja dodatno umiruje, neguje i hrani kožu.

KO MOŽE DA RADI TRETMAN?

Tretmani se preporučuju ženama i muškarcima, bilo koje starosne dobi. Poželjno je primenjivati ih još od doba puberteta, zbog velikog broja promena na koži, koji se javljaju u toj dobi. Po principu “bolje sprečiti – nego lečiti”, korisno je što ranije početi sa adekvatnom negom kože, jer se na taj način, između ostalog, usporava i proces starenja. Bilo da imate problematičan tip kože ili vam je potrebna trenutna svežina i hidriranost kože, higijenski tretman je pravo rešenje za vas!

EFEKAT NAKON TRETMANA?

Higijenskim tretmanom, osim kompletnog čišćenja lica i hidratacije, pojačava se i mikrocirkulacija, što utiče na stvaranje fibroblasta, kada usled pospešene proizvodnje kolagena i elastina, koža dobija čvrstinu i elastičnost. Nakon tretmana, koža dobija svežinu, ujednačen ten, kao i osećaj čistine i hidriranosti.

SAVETI!

24h nakon tretmana, ne preporučuje se odlazak u solarijum, saunu, bazen, niti bilo kakvu vrstu treninga, kao ni šminkanje. Po završetku tretmana, od kozmetičara dobijate savete za dalje održavanje kože, do sledećeg higijenskog čišćenja.

Moramo napomenuti da se odabir tretmana i protokol definiše prvenstveno u zavisnosti od tipa kože i stanja klijenta.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka