nadogradnja kose Beauty Factor

Nadogradnja kose

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

NOVO U NAŠEM STUDIJU - NADOGRADNJA KOSE

Imate kratku, proređenu i rascvetalu kosu bez sjaja i živosti !? Želite istovremeno imati dužinu, gustinu i sjaj a sve to bez dodatnog oštećenja vaše prave kose!? Priuštite sebi ‘Holivud na glavi’ i izmamite uzdahe gde god se pojavite!
Budite deo sveta u kome je sve moguće!

S obzirom na višegodišnje iskustvo našeg eksperta za nadogradnju, garantujemo vrhunski kvalitet i osmeh na Vašem licu. Ne morate čekati po nekoliko godina da Vaša kosa izraste, ili dobije željenu gustinu, samo dodjite kod nas i prepustite našem profesionalnom timu da promeni Vaš izgled tako da se ponosite njime.

Prvi korak prilikom nadogradnje je konsultacija sa klijentom.

U toku razgovora sa klijentom uzimaju se u obzir njegove želje vezano za dužinu, gustinu i boju i shodno tome se donosi odluka o načinu rada i vrsti kose koja će se upotrebiti. Ekspert daje savete vezane i za način održavanja kose.

Krajnji cilj je zadovoljstvo klijenta i lep i prirodan izgled kose.

Nakon saglasnosti obe strane, pristupa se radu. Postupak traje par sati, a rezultat je vredan svake sekunde provedene u studiju. Kosa postaje duža, bujnija i sjajnija. Efekti traju od 4-6 meseci zavisno od brzine rasta Vaše prirodne kose. Bitno je naglasiti da prilikom skidanja nadogradnje nema oštećenja Vaše kose.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka