Zerona green laser-Vaš novi partner u mršavljenju

Zerona green laser je vaš novi partner u mršavljenju!

Velika rođendanska akcija mršavljenja je u toku!

novogodisnja akcija beauty factor

Ne treba da Vam društvo u mršavljenju pravi najbolja drugarica, drug, ili neko od najbližih. Vaš novi partner u mršavljenju je Zerona Green laser.

Zerona green laser će Vas rezultatima ohabriti dodatnom motivacijom i željom za zdravim životnim stilom.

KOMFORNO

BEZBEDNO

CILJANO

Zerona green laser je prvi hladni laser za neinvazivno uklanjanje masnih naslaga, celulita i preoblikovanje tela bez neželjenih efekata koji se sreću kod klasične liposukcije. U SAD su urađene 22 kliničke studije u kojima je potvrdjena i dokazana bezbednost, efikasnost i kvalitet Zerona green lasera. Ljudi su u kliničkim studijama Zerona laserom gubili do 17 cm u obimu tretirane regije.

Kako radi Zerona Green laser?

Hladni laserski zrak zelene boje, talasne dužine od 532 nm prepoznaje masnu ćeliju i dovodi do otvaranja pore na membrani masne ćelije,
nakon čega se sadržaj masne ćelije oslobađa.

Masni sadržaj se nakon toga metaboliše i putem limfnog sistema eliminiše iz organizma.

Koji je broj tretmana Zerona green laser-om potreban?

Broj tretmana je individualan i zavisi od idealnog BMI koji treba da se postigne, želja klijenta i najvažnije njegovog zdrastvenog stanja.

Najčešće se klijenti odlučuju za paket od 12 tretmana (12 tretmana Zerona green lasera + 12 tretmana presoterapija) kojim se postižu rezultati ekvivalentni onima kao nakon jedne hirurške liposukcije.

Dužina trajanja paketa je 6 nedelja, što znači da se tretmani rade 2 puta nedeljno.

Kakvi rezultati se postižu tretmanom Zerona green lasera?

U SAD su urađene 22 kliničke studije u kojima su gubici bili do 17 cm u obimu tretirane regije. U našem studiju smo postizali i bolje rezultate.

Medicinsko mršavljenje

Uklanjanja celulita

Preoblikovanje tela

Kako izgleda tretman?

Svaki tretman Zerona green laserom traje od 75-90min i podrazumeva primenu Zerona lasera i presoterapije. Tretman je potpuno bezbolan i komforan. Izlaganje tretmanima je dva puta nedeljno, ali se i vrlo često prilagođava individualnim potrebama.

Naši klijenti o tretmanima

Odgovor na česta pitanja

Zerona Green laser

Tretman Zerona green laserom je potpuno bezbolan.

Iako kod upotrebe lasera nisu zabeležene bilo kakve neželjene reakcije, predostrožnosti radi tretman se ne radi kod trudnica, dojilja, osoba sa pejsmejkerom i sa fotosezitivnom epilepsijom.

Za praznike smo Vam spremili posebne pogodnosti, a u cilju boljeg informisanja pozovite nas na +381 64 9050 111 i zakažite besplatne konsultacije. Naše ljubazno stručno osoblje će Vam dati sve nephodne informacije, odrediće Vam najbolji protokol i dace Vam sve smernice neophodne za zdrav životni stil.

Besplatne konsultacije

Pozovite nas već danas i zakažite besplatne konsultacije gde ćemo vam sve detaljnije objasniti.

Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije – svakog dana u nedelji!

064/9050-111

Pošaljite upit