Venus freeze 4 beauty factor

Venus Freeze™

VENUS FREEZE™ aparat predstavlja revoluciju u nehirurškom zatezanju i liftingu donjeg dela lica, podbratka i vrata, a posebno je efikasan u zatezanju kože stomaka, unutrašnjih strana nadlaktica i butina uz topljenje masnih naslaga.

 

VENUS FREEZE™ – NAJSAVREMENIJE NEHIRURŠKO ZATEZANJE KOŽE!

 

Ovo je savršen tretman za sve one koji žele da se podmlade i podignu donji deo lica, a ne žele da se podvrgnu invazivnim metodama, kao što su invazivna abdominoplastika i face lifting, i nisu pristalice primene filera. VENUS FREEZE™ je odobren od strane FDA za bore i za neinvazivno uklanjanje celulita i zatezanje kože. VENUS FREEZE™ je namenjen svim muškarcima i ženama koji žele da se na neinvazivan, bezbolan i komforan način podmlade i zategnu.

 

ŠTA JE VENUS FREEZE™?

 

VENUS FREEZE™ je inovativni uređaj za neinvazivno i bezbolno zatezanje kože i smanjenje bora, sa patentiranom (MP) 2 tehnologijom. (MP) 2 tehnologija je trenutno najveće naučno dostignuće koje kombinuje radiotalase i magnetno polje istovremeno, pri čemu se nadopunjuju i jačaju efekti obe tehnologije.

 

PRINCIPI (MP) 2 TEHNOLOGIJE?

 

Kombinacijom radiotalasa i magnetnog polja, ćelije dobijaju dovoljno elektromagnetne energije za obnovu i održavanje homeostaze. Impulsno magnetno polje indukuje stvaranje novog kolagena, bolju cirkulaciju i prokrvljenost kože, čime se postiže efekat momentalnog podmlađivanje kože lica i tela. Tako je VENUS FREEZE™ postigao planetarni uspeh jer revolucionarna tehnologija MP2 dovodi do intenzivnog sabijanja masnih ćelija, zatezanja kože i istovremenog podmlađivanja stvaranjem novog kolagena.

 

DA LI JE APARAT BEZBEDAN?

 

VENUS FREEZE™ je odobren od strane FDA agencije (Agencija za lekove i medicinska sredstva Amerike, engl. FOOD AND DRUG ADMINISTRATION), što ukazuje na to da je prošao najrigoroznije provere efikasnosti, bezbednosti I kvaliteta.

 

KOJI DELOVI TELA MOGU DA SE TRETIRAJU?

 

VENUS FREEZE™ aparatom mogu da se tretiraju regije: lice, podbradak, vrat, dekolte, nadlaktice, zadnjica, noge i trbuh.

 

KOJI SE EFEKTI POSTIŽU VENUS FREEZE™ APARATOM?

 

-podmlađivanje i zatezanje kože lica i tela
-smanjivanje bora
-nehirurško oblikovanje tela i lica
-smanjivanje celulita
-vraćanje tela u formu nakon porodjaja i mršavljenja
-korekciju nepravilnosti nakon liposukcije

 

PO ČEMU SE VENUS FREEZE™ IZDVAJA OD DRUGIH APARATA?

 

-Poboljšan protok krvi
-100% siguran za sve tipove kože tokom cele godine
-100% siguran i ugodan tretman bez oporavka i komplikacija, ne zahteva vreme oporavka
-brz tretman koji tretira znatno veće površine tela, a postiže dugoročne rezultate zdravija, fleksibilnija i atraktivnija koža
-prvi i jedini uređaj koji koristi zaštićenu MP2 tehnologiju
-jedini koristi nastavak sa 8 elektroda koje međusobno pojačavaju efekat i najdublje prodire u kožu zahvatajući sva 3 sloja kože, jedini podstiče razvoj novih kapilara što povećava dotok kiseonika, postavio je nove standarde oblikovanja, pomlađivanja i zatezanja kože jer povećava elektromagnetni potencijal ćelija
-stimuliše direktno i indirektno proizvodnju kolagena uz istovremeni efekat podmlađivanja, snažno podstiče obnavljanje i jačanje kože

 

KAKAV REZULTAT SE OČEKUJE UPOTREBOM VENUS FREEZE™ APARATA?

 

Rezultat je podmlađena, zategnuta i čvrsta i podmlađena koža sa manje bora, bolje oblikovana figura tela i redukovan celulit.

 

KOLIKO JE POTREBNO TRETMANA?

 

Tretman se izvodi jednom nedeljno, u serijama od tri, šest ili osam tretmana. Za lice je najčešće potrebno od 3 do 6 tretmana u zavisnosti od stanja kože i očekivanih rezultata, a za telo od 6 do 8 tretmana. Tretman je prijatan je i traje od 30 do 60 minuta, zavisno od regije koja se tretira.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka