Tretman mršavljenja za žene i muškarce

Smanji obim-vrati samopouzdanje

Mnogi ljudi traže način kojim će brzo ukloniti kilograme i preoblikovati telo, i u tom procesu, neretko, nailaze na brojne prepreke.

Dijetalna ishrana i fizička aktivnost su odlični načini smanjenja ukupne telesne mase, ali na nekim delovima tela centimentri se sporije, ili nikako gube. Da li je to slučaj i kod Vas?
Koliko  puta Vam se samo desilo da ste na rigoroznoj ishrani, iscrpljujuće vezbate, a masti u donjem delu stomaka nikako da se uklone? Maštate li o tome da gubite centrimetre, ali najviše u regijama u kojima želite?

Jedno od najboljih rešenja koje mi predlažemo je NEINVAZIVNI TRETMAN ZERONA GREEN LASEROM.

KOMFORNO

BEZBEDNO

CILJANO

Zašto je tretman Zerona Green laserom jedno od NAJIDEALNIJIH REŠENJA?

Jedna od većih prednosti  ZERONA GREEN LASERA je i to, da je sproveden veliki broj različitih studija u cilju potvrde efikasnosti ove tehnologije.

Rezultati postignuti u kliničkim studija su bili toliko impresivni da su objavljeni u časopisu Američke akademije za plastičnu hirurgiju.

Tretman Zerona Green laserom je efikasan način uklanjanja masnih naslaga sa delova tela kao što su: struk, kukovi, stomak, noge, ruke, leđa i podbradak.

Jedna od većih prednosti  ZERONA GREEN LASERA je i to, da je sproveden veliki broj različitih studija u cilju potvrde efikasnosti ove tehnologije.

Rezultati postignuti u kliničkim studija su bili toliko impresivni da su objavljeni u časopisu Američke akademije za plastičnu hirurgiju.

Još jedan dokaz koji potvđjuje da je laser prošao brojne provere EFIKASNOSTI, BEZBEDNOSTI I KVALITETA, je to da je Američka agencija za lekove,  medicinska sredstva i hranu (FDA) Zerona Green laseru dodelila čak TRI FDA SERTIFIKATA.

Važnost ove činjenice je u tome da,veliki broj aparata prisutnih na tržištu nema ni upotrebnu dozvolu, a kamoli toliki broj sertifikata.

Naši klijenti o tretmanima

Koji je mehanizam dejstva Zerona Green lasera?

Sam mehanizam dejstva lasera je vrlo jednostavan – hladni laserski zrak zelene boje, talasne dužine od 532 nm prepoznaje masnu ćeliju I dovodi do nastanka prelazne pore na membrane masne ćelije usled čega se sadržaj masne ćelije oslobađa. Nakon toga laserski zrak „metaboliše“oslobođeni sadržaj, a krajnji produkt, koji nastaje nakon 24h je jedinjenje ATP (adenozin-tri-fosfat). Jedinjenje ATP sve naše ćelije koriste kao izvor energije.

Koji je prednosti tretmana Zerona Green laserom?

Ima 3 FDA odobrena za:

Medicinsko mršavljenje

Uklanjanja celulita

Preoblikovanje tela

Metoda je potpuno neinvazivna

Tretman je celokupno relaksirajući

Ne izazivaožiljke, niti bilo kakve neželjene kožne manifestacije

Tretmanom se postižu efektivni rezultati

do dve nedelje nakon prvog tretmana

Nema neželjena dejstva

Nije potrebno vreme oporavka

nakon tretmana možete nesmetano nastaviti svakodnevne obavezee nedelje nakon prvog tretmana

Odgovor na česta pitanja

Zerona Green laser

Tretman mršavljenja je pogodan za pripadnike oba pola.

 

Iako kod upotrebe lasera nisu zabeležene bilo kakve neželjene reakcije, predostrožnosti radi tretman se ne radi kod trudnica, dojilja, osoba sa pejsmejkerom i klijenata sa fotosezitivnom epilepsijom.

Pre prvog tretmana Zerona laserom zakazujemo besplatne konsultacije na kojima Vam naše stručno medicinsko osoblje detaljno objašnjava protocol tretmana I informiše Vas o svim detaljima koje je neophodno znati pre početka prvog tretmana. Tretman traje oko 75-90 minuta, I najčešće se radi 2x sedmično. Na tretmanu, osim Zerona lasera dobijate I tretman presoterapije.

Besplatne konsultacije

Pozovite nas već danas i zakažite besplatne konsultacije gde ćemo vam sve detaljnije objasniti.

Kontaktirajte nas

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije – svakog dana u nedelji!