sta je celulit i kako ga se resiti beauty factor

Šta je celulit i kako ga se rešiti?

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

Celulit predstavlja nakupine masnih naslaga i toksina u potkožnom tkivu pri čemu se javljaju karakteristična udubljenja I čvorići koji su posledica slabljenja vezivnog tkiva koje povezuje kožu sa mišićima.

sta je celulit i kako ga se resiti beauty factor

Promene su vidljive neposredno, ili nakon pritiska na kožu i najčešće podsećaju na “pomorandžinu koru”.

Najčešće se javlja na butinama, trbuhu, zadnjici i nadlaktici. Uglavnom se vezuje za period puberteta, i češće kod žena, mada ni mnogi muškarci nisu pošteđeni ovog problema. Veći broj faktora utiče na pojavu celulita, a samo neki od njih su: genetika, loša ishrana i nedovoljna fizička aktivnost.

sta je celulit i kako ga se resiti statistika beauty factor

Upotreba oralne kontracepcije takodje utiče na pojavu i širenje celulita. Kako celulit predstavlja degenerativnu upalnu bolest, proces se vremenom sve više pogoršava i širi, i ne može proći sam. Mi Vam nudimo rešenje.

Trajno uklanjanje postojećeg celulita uz Zerona green laser u kombinaciji sa presoterapijom (aparaturna limfna drenaža).

Zerona green laser je prvi neinvazivni laser odobren od FDA za ukljanjanje celulita, masnoće i preoblikovanje tela bez neželjenih dejstava. Rađene su brojne kliničke studije koje potvrđuju njeno dejstvo. ZERO Surgery* ZERO Pain* ZERO Downtime*

Za razliku od većine proizvoda i aparata na tržištu koji deluju površinski, Zerona uklanja dubinski sanira problem. Sigurni tretman za pacijente svih uzrasta.

Neka Zerona Green laser bude Vaš izbor.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka