smrsajte 10 kg BF

Smršajte 10 kg a promenite samo jednu stvar

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

Na našem telu uvek postoji mala nepravilnost oko struka, kao i višak kože na rukama, ma koliko mi bili u treningu.

“Metabolizam je vrlo složena stvar. Zaista postoje naučni razlozi zašto su ljudi određenih oblika građe, a hormoni su ključni za taj odgovor. Životni stil, ishrana i vežbanje su samo mali deo onoga što treba da radimo da bismo imali vitku liniju”, rekao je profesor Safron Vithediz londonske bolnice “St George’s”.

smrsajte 10 kg BF

Male promene, kako kaže profesor, mogu promeniti mnogo. Evo šta bi trebalo da uradite.

STOMAK

Krivac: Kortizol

Naša tela su se razvila tako da prepoznaju opasnost od proizvodinje kortizol-a, hormone-stresa. “Stalno smo pod stresom. Kada telo prepozna tu opasnost ono stvara masnoće oko jetre i tako imamo veći stomak, a telo dodatnu energiju da se brani”, kaže dr Marilin Glenvil, nutricionista i specijalista za zdravlje žena. Obogatite svoju ishranu mineralima, poručuju nutricionisti.

VELIKA ZADNJICA I BUTINE

Krivac: Estrogen

Višak estrogena u ženskom telu rezultira ovom pojavom.
Kako biste ovo promenili, možete uvrstiti suplemente na bazi soje ili da smanjite unos alkohola. On je vrlo štetan ukoliko imate višak estrogena u telu.Nutricionista Maks Tomlinson takođe savetuje i pojačanu ishranu vitaminom E.

OTEČENI ZGLOBOVI

Krivac: Progesteron

Pojačani nožni zglobovi su znak da zadržavate tečnost u organizmu. Nedostatak progesterona može biti razlog za to, jer ovaj hormon deluje kao diuretik. Jedite semenke suncokreta, puter od kikirikija. Izbegavajte industrijsku hranu i pijte dosta vode.

PODBULO LICE

Krivac: Tiroksin

Podbulo lice znači da imate premalo tiroksina u svom organizmu. Dodajte vašoj ishrani selen u vidu tablete za početak. Proverite kompletno rad štitne žlezde, možda postoje neki ozbiljniji zdravstveni problemi.
Ttreba da znate da je dovoljno da izgubite samo 5kg da biste aktivirali tireoidne hormone i nastavili da gubite kilograme.

Naime Zerona green laser dovodi do povecanja nivoa hormona leptina, a time se salje signal mozgu da zapravo niste gladni.

Zerona Green laser ima poseban mehanizam dejstva kojim se aktivira hormon koji utiče na proces mršavljenja i na taj način ubrzava metabolizam.

SIGURNOST

EFIKASNOST

KVALITET

Milena Krivokapić

magistar farmacije i specijalista kozmetologije

Jelena Šmigić

DR medicinskih nauka

Ivana Lazić

DR medicine

Marija Ičagić

strukovni fizioterapeut

Pozovite nas već danas i zakažite besplatne konsultacije gde
ćemo vam sve detaljnije objasniti.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka