PRP

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

Plazma bogata trombocitima (engl. Platelet-rich plasma, PRP), poznat i kao „vampirski tretman“, predstavlja revolucionaran tretman u sklopu kojeg se koristi vaša vlastita krv u cilju postizanja efekta podmlađivanja.

U tretmanu se koristi prečišćeni i obogaćeni dio krvi zvan plazma. Cilj je izdvojiti najvrednije sastojke krvi : faktore rasta i matične ćelije koje imaju snažan efekat pomlađivanja i regeneracije kože. Te matične ćelije pomažu u stvaranju novog kolagena i krvnih sudova, u obnovi i poboljšanju oštećene kože te usporavaju i poništavaju znakove starenja.

Prednost tretmana je što ćete u isto vreme uticati na najveći broj estetskih nedostataka. Bitno je naglasiti da je ovo 100% prirodni tretman, pa je kao takav bezbedan i neće dovesti do pojave neželjenih dejstava. Ne postoji ništa bolje i sigurnije od vlastitog tkiva.

Pre početka procedure, nije potrebna nikakva priprema. Procedura se izvodi tako što se pacijentu izvadi manja količina krvi, kao kada vadite krv u laboratoriji. Nakon toga se krv centrifugira, pod velikim brojem obrtaja, pri čemu se plazma odvaja od ostalih sastojaka krvi. Tako pripremljena plazma se injektuje pacijentu u kožu, uz korišćenje najmanjih igli, pri čemu nema nikakvih tragova uboda igle.

Trajanje celokupnog tretmana je 45 min. Ukoliko pacijent izrazi želju moguće je kombinovati tretman sa dermorolerom, pri čemu se sa njim prave sitna površinska oštećenja da faktori rasta i matične ćelije što dublje prodru u kožu i tako poboljšaju rezultate. Nakon toga se stavi kiseonična maska koja dodatno umiruje kožu i čini da ona bude sjajna, glatka i nežna.

PRP terapija se ne primenjuje u slučaju bolesti krvi, nestabilnog krvnoga pritiska, infekcije, malignih bolesti, sistemske kortikosteroidne terapije.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka