O nama

„Oh Bože, kako lepota varira u prirodi i umetnosti, kod žene koža mora biti poput mermera, a kod statue mermer mora biti poput kože“ – Viktor Hugo

Dizajnirali smo naš centar da bude oaza mira i lepote u kojoj se možete opustiti i udovoljiti sebi. U jednoj od najlepših i najmirnijih ulica u gradu, nadomak Autokomande nalazi se naš

Beauty Factor Aesthetic Studio.

Naša ideja jeste da udovoljimo svim Vašim željama vezanim za negu i lepotu tela, zato smo okupili najbolje majstore iz svih oblasti. Svrha našeg postojanja jeste briga o Vama. Dopustite Vašoj unutrašnjoj lepoti da zrači i spolja.

Vrednost lepote je u beskrajnoj raznolikosti vidova u kojima nam se javlja. U tome je i njena oplemenjujuća snaga i njena najveca draž.

Budite lepi…

Budite negovani…

Budite zadovoljni sobom…

Vaš Beauty Factor!

Naš tim

Jelena Krivokapić

DR MEDICINSKIH NAUKA
Osoba koja je tu za Vas i zbog Vas, a zbog svoje stručnosti i iskustva uvek će Vam pružiti pravi savet iz oblasti estetske medicine i mršavljenja.

Milena Krivokapić

MAGISTAR FARMACIJE I SPECIJALISTA KOZMETOLOGIJE
Nakon završenog Farmaceutskog fakulteta i sticanja diplome Magistra farmacije, upisuje i završava specijalističke studije iz Kozmetologije, na istom fakultetu. Poseduje bogato iskustvo u kozmetičkoj industriji, kao i brojne sertifikate iz oblasti estetike, lepote i zdravlja. Karakteriše je ljubaznost, posvećenost i profesionalan pristup.

 

Aleksandar Suljić

PROFESIONALNI FRIZER
Frizer, koji je osim školovanja, prošao i dosta edukacija na temu tehnika farbanja i nege kose, predodredjen je bojenju kose, kao i svečanim frizurama. Ako želite promenu na vašoj kosi, prepustite se našem mladom i talentovanom frizeru i budite sigurni da ste ukazali poverenje stručnoj osobi.

Milica Milovanović

PROFESIONALNI KOZMETIČAR
Nakon završetka srednje škole počinje sa radom u kozmetičkoj industriji. Višegodišnje iskustvo i edukacije su rezultat stručnog I profesionalnog pristupa svakom klijentu. Vodi se parolom: “Uzalud marketing ako je rad loš, jedina preporuka je kvalitet i zadovoljni klijenti u kontinuitetu.”

Marija Ičagić

STRUKOVNI FIZIOTERAPEUT
Nakon završetka srednje Medicinske škole, završava i Visoku sportsku i zdravstvenu školu, na smeru – strukovni fizioterapeut. Po upisivanju specijalističkih studija na Medicinskom fakultetu u Beogradu, počinje sa radom u stručnoj praksi. Predodredjena je
masažama, laserskom skidanju masnih naslaga, kao i najnovijim metodama rada u rešavanju problema celulita i zatezanja kože. Pomoći će vam da zajedno rešimo problem gojaznosti, nastao usled loših navika i nepravilnog načina života.

Galerija

[print_responsive_slider_plus_lightbox]