Nega lica

Nega lica-otkrivamo vam tajne holivudskih zvezda

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

“Da li Vaše lice može zablistati poput lica holivudskih zvezda?” Odgovor na to pitanje Vam otkrivamo u nastavku teksta.

Bitna napomena, pre nabrajanja potrebnih koraka, je da se odabir tretmana i protokol definišu isključivo individualno, pre svega u zavisnosti od tipa i stanja kože klijenta.

Tretiranje kože treba započeti klasičnim higijenskim tretmanom, koji ujedno spade u prvi i osnovni tretman koji se treba uraditi, kako bi koža bila pravilno očišćena i pripremljena za sve ostale tretmane. Klasičan higijenski tretman podrzumeva pripremu lica za čišćenje mitisera, piling lica, parenje i nakon toga komedoekspresiju. Nakon čišćenja lica, lice se prelazi Darson aparatom, nanosi se adstrigentna maska, a na samom kraju apliciramo po potrebi i negujuću masku.

Nakon klasičnog higijenskog tretmana preporuka je da se rade ablativni tretmani, koji podrazumevaju uklanjanje površinskog izumrlog sloja ćelija i na taj način se podstiče obnavljanje i regeneracija kože.U ablativne tretmane spadaju hemijski pilinzi, tretmani voćnim kiselinama, kao i pilinzi sa višestrukim dejstvom.

Najefikasnija metoda koja treba doći nakon navedenih tretmana je mezoterapija. Mezoterapijska procedura podrazumeva ubrizgavanje mezoterapijskih koktela u srednji sloj kože i u zavisnosti od vrste primenjenog koktela se postižu željeni efekti. Tretirna koža je podmlađena, blistava, osvežena i hidratisana.

Ukoliko imate dodatna pitanja i nedoumice, pozivom na naše brojeve telefona, dobićete sve potrebne dodatne informacije od strane našeg stručnog medicinskog osoblja.

Moramo napomenuti da se odabir tretmana i protokol definiše prvenstveno u zavisnosti od tipa kože i stanja klijenta.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka