Šta je DermaFrac™?

DermaFrac™ je novi tretman na tržištu koji kombinuje tehniku uboda mikroiglicama i isporuku odgovarajućih seruma do ciljnih mesta u dermisu. Ovaj multifunkcionalni tretman se koristi u lečenju akni, uklanjanju hiperpigmentacija, kao anti-aging tretman i tretman povećanja hidratacije kože. Ovom metodom se hirira koža, obnavlja njena struktura i istovremeno stimulišu fibroblasti (koji produkuju kolagen i elastin, odgovorne za tonus kože ), a takođe se ostvaruje […]

Da Ii sam ja kandidat za ovaj tretman?

DermaFrac™ tretman je namenjen za sve uzraste, sve boje i tipove kože. Stručna osoba u studiju će odabrati specifičan serum koji najbolje odgovara potrebama i stanju Vaše kože.

Koliko dugo traje tretman?

Tretman je brz, efikasan i okvirno traje oko 30-45 min.

Da li je tretman bezbolan i da li je potrebno vreme oporavka od tretmana?

Tretman je u potpunosti komforan sa momentalno vidljivim efektima poboljšanja. Može se javiti blago crvenilo, prolaznog karaktera, koje traje svega nekoliko sati nakon tretmana i zavisi od stepena osetljivosti kože.

Koliko je potrebno tretmana za postizanje optimalnih rezultata?

Najoptimalniji rezultati se postižu ciklusom od 6 tretmana, sa pauzama od 2 nedelje izmedju.

Koliko dugo su vidljivi rezultati?

Efekti pobojšanja stanja kože, nakon samo jednog tretmana, će trajati nekoliko nedelja, a redovna mesečna poseta studiju će osigurati dugotrajno poboljšanje zdravlja i izgleda Vaše kože.

Da li se može DermaFrac™ tretman kombinovati sa drugim kozmetičkim procedurama?

Da, DermaFrac™ je ne-hirurški tretman koji se može kombinovati sa kožnim pilinzima, mikrodermoabrazijom i drugim sličnim procedurama, kao što je npr. PRP tretman. DermaFrac™ je odličan tretman namenjen održavanju zdravlja Vaše kože i njenoj kompletnoj rejuvenaciji.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/9050-111

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka