maderoterapija 1 Beauty Factor

Maderoterapija

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

Maderoterapija (terapija drvetom) je tehnika masaže koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju posebno izrađenih elemenata od drveta.

maderoterapija 1 Beauty Factor

Ova metoda uspostavlja ravnotežu energije, smanjuje stres i oslobađa mišiće i zglobove od bola. Sve ove blagodeti maderoterapije su uslovile proširenje primene i u estetske svrhe. Može se koristiti za dobijanje veceg tonusa (stepen zategnutosti) tela, zategnutosti kože, za smanjivanje i lokalizaciju broja masnih ćelija, bora na licu i drugim delovima tela, izbacivanje toksina, viška vode i celulita.

Maderoterapija: Trajanje terapije i efekti

Terapija traje 30 - 60 minuta, a promene možete primetit već posle trećeg tretmana, preporučuje se pun ciklus od 10-30 tretmana za zadovoljavajuće rezultate. Tretman maderoterapije počinje sa masažom, koja priprema kožu i uklanja akumulirane masnoće. Zatim terapeut primenjuje eterična ulja sa ciljanim dejstvima i konačno, kreće masaža sa drvenim priborom.

Drvene alatke koje se koriste u maderoterapiji potpuno neiznvanzivno stimulišu svaki deo vašeg tela, a da pri tom ne izazivaju povrede tkiva. Ovaj postupak ne samo da eliminiše celulit već pomaže relaksaciji. Cilj ove aplikacije je eliminacija toksina koji se skupljaju u različitim delovima tela kao što su kukovi, noge, bedra ili stomak. Ova vrsta masaže aktivira mikrocirkulaciju u tretiranoj oblasti, a takođe eliminiše zadržavanje vode, masti i ostalih štetnih ćelija u tretiranim delovima tela. Takođe se koristi za oblikovanje i učvršćivanje zadnjice.

Saznaj više o Zerona laseru Možete pročitati nešto više u našim prethodnim blogovima

Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iz dubljeg tkivnog sloja. Zbog toga terapija je posebno efektivna kod:

Oblikovanja i zatezanja struka
Eliminacije sedalnog dela na bokovima
Smanjenja obima struka
Definisanja i zatezanja butina i nogu
Definisanja i zatezanja ruku

Ključ uspeha i popularnosti maderoterapije leži u njenoj sposobnosti da izbaci toksine iz organizma.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka