liposukcija

Liposukcija i Zerona laser

Lepota je u različitosti. Dobro je poznata činjenica da uvek želimo ono što nemamo, ili – ono što ne možemo da imamo. Isti je slučaj i kada je reč o fizičkom izgledu, a žene su šampioni u poređenju sebe sa ostalim pripadnicama nežnijeg pola. Bile bismo daleko srećnije kada bismo sagledale pravu sliku, naučile da cenimo ono što imamo, ali takođe, i da se divimo drugačijim lepotama, da snažno prigrlimo različitost i mogućnost iste koju nam je priroda pružila – sitna ili krupna građa, manje ili veće grudi, izraženija ili diskretna zadnjica, obline ili atletsko oblikovano telo.

Liposukcija kao rešenje

Ipak, jedna od stavki koja je zajednička svim ženama, jeste – briga o kilaži. Priče o različitim načinima ishrane, detoksima, tretmanima, vežbama… neke su od neizbežnih, svakodnevnih diskusija. Mršavljenje je jedna od sveprisutnih tema ženskih razgovora, a sve češće diskutuju se bezbolne i brze metode za otklanjanje masnih naslaga.
Kao jedna od pomenutih metoda, svakako je liposukcija. I to ne bilo kakva, već neinvanzivna liposukcija, laserska liposukcija koja ima brojne pogodnosti. Pre nego što se opredelimo za tretman bilo kakve vrste, neophodno je dobro i detaljno se informisati, prepustiti sebe pravim rukama, profesionalcima, najboljima u svojoj oblasti koji idu u korak sa vremenom i obezbeđuju kljentima prvoklasne aparate.
Jedan od ovakvih aparata, uz koje mršavljenje postaje lako i jednostavno, jeste poslednja reč tehnike – Zerona Green Laser , kao jedini laser u svetu  koji ima tri odobrenja Američke agencije za hranu i lekove (FDA).
Ono što dame najčešće zanima usled donošenja odluke za koji tretman da se opredele, jeste sam proces.
Da li je bezbolno?
Na koji način se radi?

Laserska liposukcija (Neinvazivna liposukcija)

Laserska liposukcija je najnovija tehnologija za preoblikovanje tela. Ova neinvazivna liposukcija izuzetno efikasno uklanja masno tkivo,redukuje celulit i zateže kožu – bez negativnih nuspojava, a pomenuti tretman u SAD-u vodeći je kada je reč o uklanjanju masnih naslaga.
Sam proces tretmana vrlo je jednostavan – hladni laserski zrak zelene boje, talasne dužine od 532nm prepoznaje masnu ćeliju i dovodi do otvaranja ćelijske membrane usled čega se sadržaj masne ćelije oslobađa. Laserski zrak oslobođeni sadržaj “metaboliše” , krajnji produkt nakon 24h je ATP (adenozin tri fosfat) koji sve naše ćelije koriste kao izvor energije.

Još jedna neizbežna stavka jeste rezultat.

liposukcija tela

Laser deluje isključivo na gubljenje masnih naslaga, ciljano na regijama koje su mu izložene.
Takođe, gubitak u kilogramima znatno je manji od gubitka u centimetrima, s obzirom na to da je zapremina masnih naslaga daleko veća od zapremine mišića ili vode iste mase.

Rezultati ispitivanja Zerona lasera

Podrazumeva se, sve informacije o tretmanu potkrepljene su brojnim kliničkim studijama, konkretno, reč je o 22 kliničke studije rađene u Americi. Usled pomenutih studija, 6 nedelja pacijenti su, uz jedan tretman nedelno, gubili u proseku 17 cm u obimu tretirane regije.
Još jedno od čestih pitanja pripadnica lepšeg pola jeste i – koliko je tretmana potrebno da bi se videli rezultati. Pristup je svakako individualan, a na osnovu lokalizovanih masnih naslaga kao i viška kilograma, broj tretmana varira te se određuje od osobe do osobe, usled ispitivanja pomenutih, značajnih stavki.
Okvirno, najčešća brojka je od 1-2 tretmana za skidanje lokalizovanih masnih naslaga, pa sve do 24 tretmana za preko 30kg viška.

Zerona laser jeste najbolji izbor kada je u pitanju liposukcija

U koju grupu spadate i koliko tretmana je neophodno za rezultat baš u vašem slučaju, možete saznati na besplatnim konsultacijama u prisustvu sertifikovanog zdravstvenog radnika.
Tretmani u proseku traju od 75 do 90 minuta, i mogu se raditi od jednom do dva – tri puta nedeljno, u zavisnosti od regije i količine masnih naslaga.
Zadovoljstvo, ispunjenost usled postizanja željenog cilja i savršenog fizičkog izgleda, ali pre svega i zdravlje – koje je najvažnije – nemaju cenu; stoga ne čekajte, već se opredelite još danas za izvrsne rezultate koje će vam omogućiti laserska liposukcija.