Lipoliza Beauty Factor

Lipoliza

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

Lipoliza je medicinska procedura koja podrazumeva uklanjanje masnih naslaga na ciljnim mestima, čime se postiže željeno preoblikovanje tela.

Lipoliza Beauty Factor

Masne naslage u vidu jastučića često predstavljaju veliki estetski problem mnogim ženama. Teško se uklanjaju promenom režima ishrane I vežbanjem, pa je lipoliza jedna od metoda izbora za njihovo uklanjanje. U našem studiju se za postizaje najefetivnijih I najbržih rezultata savetuje kombinovanje lipolize, presoterapije I Zerona green lasera. Koristi se za lokalizovane masne naslage u područiju butina, iznad kolena, na zadnjici, bokovima, stomaku, unutrašnjoj strani ruku I podbradku.

Metod lipolize podrazumeva ubrizgavanje aktivne supstance fosfatidilholina injekcionim putem. Fosfatidilholin je prirodna supstanca koja ima važnu ulogu u metabolizmu. Nakon što se ubrizga u masno tkivo dovodi do topljenja masnih ćelija I oslobadjanja masnih kiselina. Razložena masnoća se nakon toga prirodnim putem izbacuje iz organizma, a mi koristimo I aparaturnu limfnu drenažu da bismo ubrzali prirodan proces.

Prilikom injektovanja koriste se ultra tanke iglice, što čini proceduru bezbolnom. Sama procedura traje kratko, a za postizanje zadovoljavajućih rezultata potrebno je uraditi oko 4 ponavljanja.

Kandidati za ovu procedure su osobe koje imaju gotovo normalnu težinu, ali žele preoblikovati telo. Kontraindikovano je raditi je kod trudnica, dojilja, osoba sa malignim I autoimunim bolestima, kao I kod infektivnih stanja. Neželjene reakcije koje se mogu javiti kao posledica lipolize su blage I prolaznog karaktera, a to su modrice, crvenilo ili otok na mestu injektovanja.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka