Laserska epilacija Venus Velocity™

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

Najbolja tehnologija laserske epilacije, koja se primenjuje u najprestižnijim klinikama, sada je dostupna i kod nas.

Prvi put u Srbiji, revolucionarni laser za uklanjanje neželjenih dlaka - TRAJNO I BEZBOLNO samo u BEAUTY FACTOR AESTHETIC STUDIJU

Laser najveće snage do sada!!! Dobitnik zlatnog standarda za efikasnost i bezbednost!!!

Venus Velocity™ će vam pomoći da ZAUVEK zaboravite na bolne depilacije, učestalo brijanje i iritacije koje se javljaju kao posledica istih. Uklonite neželjene dlake TRAJNO i učinite vašu kožu glatkom, a samopouzdanje će se uzdići kao nikada do tada. Laser koji posedujemo je NAJNOVIJI diodni laser za uklanjanje dlaka, i pruža tretmane koji su brži, udobniji i sigurniji za sve tipove kože. Tretman je komforan, što ćemo vam dokazati tako što cemo vam dati tretman jednog pazuha gratis. Dođite i uverite se zašto smo najbolji!

uvod u zerona green laser grafik-min

Laserska epilacija nastavlja i dalje da obara rekorde popularnosti medju neinvazivnim estetskim procedurama, a njena zastupljenost je podjednaka kod žena, kao i kod muškaraca. Laserska epilacija predstavlja najsavremeniju medicinsku metodu kojom se možete osloboditi neželjenih dlaka sa lica i tela. Venus Velocity laser je diodni laser koji ima najefikasniji izvor svetlosti, emituje pulsirajuće svetlo optimalne talasne dužine od 800nm i rešava nas svih neželjenih dlaka na licu i telu.

Laserska epilacija Venus Velocity™ laserom je maksimalno ispitana i sigurna metoda koja se široko primenjuje u dermatološkoj praksi.

ZAŠTO da izaberete Venus Velocity™?

Venus Velocity je aparat poslednje generacije koji daje dugoročne rezultate.
Tretmani su:

- ULTRA BRZI (30 minuta celo telo)
- KOMFORNI
- BEZ POTREBNOG VREMENA ZA OPORAVAK
- EFIKASNI I BEZBEDNI ZA SVE TIPOVE KOŽE

U pitanju je JEDINI aparat koji vas trajno i uspešno oslobađa dlaka.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU IPL UREĐAJA I MEDICINSKOG LASERA Venus Velocity™?

IPL aparati NISU laseri i emituju širok spektar svetlosti, pa samim tim ne tretiraju specifično folikul dlake i dubinu na kojoj se ona nalazi, za razliku od epilacije Venus Velocity™ laserom koji ima određenu talasnu dužinu koja prepoznaje samo folikul dlake. IPL nemaju podobne sisteme za hlađenje pa razvijaju visoke temperature, pri čemu mogu nastati opekotine na koži. IPL uspavljuje dlake, dok vas Venus Velocity™ TRAJNO rešava neželjenih dlaka, bez njihove mogućnosti vraćanja. Zbog svega navedenog savet je da se odlučite za medicinske lasere za epilaciju, a ne IPL aparate koji su manje uspešni i sa više neželjenih efekata.

ZAŠTO JE NEOPHODNO PONAVLJANJE TRETMANA?

Ponavljanje tretmana je neophodno jer dlake rastu u 3 faze, a uništavaju se samo u anagenoj fazi ( fazi rasta), a sve dlake se u momentu tretmana ne nalaze u toj fazi.

KAKO ĆEMO POSTIĆI DA ŠTO VIŠE DLAKA BUDE U FAZI KOJA NAM JE POTREBNA?

Potrebno je da se željena regija obrije par puta pre tretmana, tj. početi sa brijanjem 4-6 nedelja pre prve epilacije, jer se na taj način dlaka dovodi u anagenu fazu (fazu rasta). Ukoliko je koža već brijana, onda je najbolje da poslednje brijanje bude dan pre prve epilacije.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?

Broj potrebnih tretmana Venus Velocity™ laserom zavisi od više faktora, kao što su boja kože, boja dlake, kao i endokrinoloških problema. Potrebno je uraditi najmanje 2-3 tretmana, a potpuni efekat se ostvaruje sa 6-7 tretmana.

NA KOLIKO SE RADI TRETMAN?

Poželjno je da razmak između tretmana bude 4-6 nedelje, a u međuvremenu tretiranu regiju je potrebno samo brijati.

KADA SU VIDLJIVI PRVI REZULTATI?

Prvo otpadanje dlaka možete uočiti već nakon 10-14 dana, ukoliko niste obrijali tretiranu regiju. Dlake će sporije rasti, biće redje i tanje.

cenovnik laserska epilacija BF

Neka laserska epilacija bude Vaš izbor.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka