Laserska epilacija zasto izabrati nas studio Beauty Factor

Laserska epilacija-sve što treba da znate

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

Da li znate da je period jesen-zima najpogodniji za tretman laserske epilacije?! Tako je, trenutno je pravo vreme da se podvrgnete tretmanima laserske epilacije, kako biste se pripremili za svako naredno leto.Dobro ste pročitali, naglasili smo svako naredno letovanje, jer se laserskom epilacijom medicinskim laserom postiže TRAJAN rezultat.

Medicinski diodni laser koji mi koristimo Venus Velocity™ je aparat poslednje generacije u kome su optimizovani i izbegnuti svi nedostaci lasera prethodnih generacija. Tretmani su: značajno BEZBOLNIJI u odnosu na prethodne aparate(jedinstveni sistem za hlađenje proverava temperaturu na aplikatoru 1000 puta u sekundi, što sa sigurnošću obzbeđuje maksimalno bezbolan i siguran tretman), ULTRA BRZI (30-45 minuta traje tretman uklanjanja dlaka na celom telu), BEZ POTREBNOG VREMENA ZA OPORAVAK, EFIKASNI I BEZBEDNI ZA SVE TIPOVE KOŽE. U pitanju je JEDINI aparat koji će Vas uspešno osloboditi dlaka.

Zašto je laserska epilacija isplativa investicija?

Poredjenjem utrošenog vremena i cena za depilaciju i brijanje doći cete i sami do zaključka da laserska epilacija više nije luksuz, već potreba svake moderne žene, a i muškarca jer smo formirali cene dostupne svima, a problem ćete rešiti dugoročno. Laserska epilacija je, za razliku od prošlosti, tretman koji sada sebi mogu priuštiti i ljudi prosečnih primanja. U našem studiju se trudimo napraviti pravi odnos cene i kvaliteta i kao takvi opstati konkurentni na tržištu. Pozovite nas i saznajte nešto više o tome.

Koje su vrste laserske epilacije medicinskim laserom (LHR)?

Aleksandrijat

pogodan za tip kože I-III, 755nm talasne dužine

Diodni

pogodan za tip kože I-IV, 800-810nm talasne dužine

YAG

pogodan za najtamnije tipove kože, 1064nm talasne dužine

BF testimonial 1
Testimonial 2 laserska epilacija Beauty Factor
Testimonial 2 laserska epilacija Beauty Factor
BF testimonial 4

Venus Velocity™, koji mi koristimo, je laser diodnog tipa, sertifikovan od strane FDA( Američka agencija za lekove, medicinska sredstva i hranu), koji predstavlja savršenstvo tehnologije po pitanju tretmana laserske epilacije. Njegova optimalna talasna dužina od 800nm cilja isključivo folikul dlake i na taj način su izbegnuti neželjeni efekti, a postignuta je maksimalna efikasnost lasera.

Koje su razlike izmedju tri mogućnosti za trajno uklanjanje dlaka: IPL aparata, elektrolize i laserskog uklanjanja dlaka(LHR)?I zašto odabrati lasersku epilaciju medicinskim laserom(LHR)?

IPL aparati su preplavili naše tržište i svi njihovi korisnici su razvili predrasude o laserskoj epilaciji. Naime, IPL epilacija, iliti svetlosna epilacija emituje snop svetlosti različitih talasnih dužina i samim time nije selektivna metoda, što znači da osim dlake, može pogoditi i druge strukture u koži, a samim time i prouzrokovati više neželjenih efekata, za razliku od laserske epilacije medicinskim laserom koja ima veću snagu i koncentriše jednu talasnu dužinu samo i isključivo na folikul dlake.

Osim potencijala da izazovu više neželjenih efekata, IPL aparati zahtevaju veći broj potrebnih tretmana, i ne uklanjaju dlaku u potpunosti, već je samo uspavljuju. Na drugu stranu, tretman elektrolizom može biti vrlo spor i mnogo bolan i samim time metoda izbora je samo kod klijenata koji imaju dlake crvene, bele i sive boje. To je zato što, uprkos tehnološkom razvoju, još uvek nije moguće tretirati ove boje dlake koristeći LHR ili čak IPL. Na osnovu svega navedenog, može se izvući zaključak da laserska epilacija medicinskim laserom treba predstavljati metodu Vašeg izbora iz više argumentovanih razloga navedenih u tekstu iznad.

SIGURNOST

EFIKASNOST

KVALITET

Milena Krivokapić

magistar farmacije i specijalista kozmetologije

Jelena Šmigić

DR medicinskih nauka

Ivana Lazić

DR medicine

Marija Ičagić

strukovni fizioterapeut

cenovnik laserska epilacija BF

Za više informacija nas pozovite na naše brojeve telefona i rado ćemo vam odgovoriti na bilo koju nedoumicu vezanu za lasersku epilaciju!

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku