laserska epilacija akcija povodom dana smeha Beauty Factor
Pozovite nas!
064/8810-765

Pišite nam!
beautyfactor49@gmail.com

Najbolja tehnologija laserske epilacije, koja se primenjuje u najprestižnijim klinikama, sada je dostupna i kod nas.

laserska epilacija Beauty Factor

Prvi put u Srbiji, revolucionarni laser za uklanjanje neželjenih dlaka - TRAJNO I BEZBOLNO samo u BEAUTY FACTOR AESTHETIC STUDIJU

Laser najveće snage do sada!!! Dobitnik zlatnog standarda za efikasnost i bezbednost!!!

Venus Velocity™ će vam pomoći da ZAUVEK zaboravite na bolne depilacije, učestalo brijanje i iritacije koje se javljaju kao posledica istih. Uklonite neželjene dlake TRAJNO i učinite vašu kožu glatkom, a samopouzdanje će se uzdići kao nikada do tada. Laser koji posedujemo je NAJNOVIJI diodni laser za uklanjanje dlaka, i pruža tretmane koji su brži, udobniji i sigurniji za sve tipove kože. Tretman je BEZBOLAN, što ćemo vam dokazati tako što cemo vam dati tretman jednog pazuha gratis. Dođite i uverite se zašto smo najbolji!

uvod u zerona green laser grafik-min

Laserska epilacija nastavlja i dalje da obara rekorde popularnosti medju neinvazivnim estetskim procedurama, a njena zastupljenost je podjednaka kod žena, kao i kod muškaraca. Laserska epilacija predstavlja najsavremeniju medicinsku metodu kojom se možete osloboditi neželjenih dlaka sa lica i tela. Venus Velocity laser je diodni laser koji ima najefikasniji izvor svetlosti, emituje pulsirajuće svetlo optimalne talasne dužine od 800nm i rešava nas svih neželjenih dlaka na licu i telu.

Laserska epilacija Venus Velocity™ laserom je maksimalno ispitana i sigurna metoda koja se široko primenjuje u dermatološkoj praksi.

Zašto da izaberete Venus Velocity™?

Venus Velocity™ je aparat poslednje generacije koji daje dugoročne rezultate. Tretmani su: BEZBOLNI (jedinstveni sistem za hlađenje proverava temperaturu na aplikatoru 1000 puta u sekundi, što sa sigurnošću obzbeđuje bezbolan i siguran tretman), ULTRA BRZI (30 minuta celo telo), KOMFORNI, BEZ POTREBNOG VREMENA ZA OPORAVAK,EFIKASNI I BEZBEDNI ZA SVE TIPOVE KOŽE U pitanju je JEDINI aparat koji vas trajno i uspešno oslobađa dlaka.

Koji je način pripreme za epilaciju?

U cilju postizanja što efektnijih rezultata neophodno je da najmanje 4 nedelje, pre prvog tretmana, prestanete sa svim vrstama depilacija, kao i čupanjem dlaka. Jedina dozvoljena metoda jeste brijanje, jer se na taj način dlaka dovodi u anagenu fazu, tj. fazu rasta, u kojoj ima pigmenta u dovoljnoj količini da bi se uništio koren dlake. Takođe, u tom periodu bi trebalo izbegavati UV zračenje, kao i korišćenje proizvoda za samopotamnjivanje kože. 24h do 48h pre prvog tretmana bi trebalo da obrijete željenu regiju. Ukoliko se radi o pazuhu, na tretman dolazite bez nanošenja antiperspiranata, dezodoransa i stikova. Priča je ista i za ostatak tela, izbegavjte ulja i mleko za telo, kao i puder i ostale kozmetičke preparate za lice. U slučaju da konzumirate neke lekove, jako je bitno da to naglasite našem medicinskom osoblju. Određeni lekovi mogu uzrokovati da vaša koža bude osetljiva na lasersku svetlost, dok je usled korišćenja nekih lekova potrebno da prođe određeni period kako bi uopšte započeli tretman laserom. Prilikom dolaska u naš studio, popunjavate upitnik, nakon čega vam se otvara karton, u koji će se beležiti svaki datum dolaska, kao i regija koja je odrađena.

Koja je razlija između IPL uređaja i medicinskog lasera Venus Velocity™?

IPL aparati NISU laseri i emituju širok spektar svetlosti, pa samim tim ne tretiraju specifično folikul dlake i dubinu na kojoj se ona nalazi, za razliku od epilacije Venus Velocity™ laserom koji ima određenu talasnu dužinu koja prepoznaje samo folikul dlake. IPL nemaju podobne sisteme za hlađenje pa razvijaju visoke temperature, pri čemu mogu nastati opekotine na koži. IPL uspavljuje dlake, dok vas Venus Velocity™ TRAJNO rešava neželjenih dlaka, bez njihove mogućnosti vraćanja. Zbog svega navedenog savet je da se odlučite za medicinske lasere za epilaciju, a ne IPL aparate koji su manje uspešni i sa više neželjenih efekata.

Zašto je neophodno ponavljanje tretmana?

Ponavljanje tretmana je neophodno jer dlake rastu u 3 faze, a uništavaju se samo u anagenoj fazi ( fazi rasta), a sve dlake se u momentu tretmana ne nalaze u toj fazi.

Kako ćemo postići da što više dlaka bude u fazi koja nam je potrebna?

Potrebno je da se željena regija obrije par puta pre tretmana, tj. početi sa brijanjem 4-6 nedelja pre prve epilacije, jer se na taj način dlaka dovodi u anagenu fazu (fazu rasta). Ukoliko je koža već brijana, onda je najbolje da poslednje brijanje bude dan pre prve epilacije.

Koliko je tretmana potrebno?

Broj potrebnih tretmana Venus Velocity™ laserom zavisi od više faktora, kao što su boja kože, boja dlake, kao i endokrinoloških problema. Potrebno je uraditi najmanje 2 - 3 tretmana, a potpuni efekat se ostvaruje sa 5 - 7 tretmana.

Na koliko se radi tretman?

Poželjno je da razmak između tretmana bude 4 - 6 nedelje, a u međuvremenu tretiranu regiju je potrebno samo brijati.

Čega se treba pridržavati nakon epilacije?

Nakon tretmana izbegavajte nanošenje dezodoransa prvih 24h. Preporučujemo da 2-3 dana nakon tretmana odradite piling, kako bi dlake brže otpale. Takođe, između tretmana nastavljate sa upotrebom brijača, a izbegavate sve ostale metode uklanjanja dlaka. Izbegavati izlaganje izvorima toplote (solarijum, sauna), minimum nedelju dana nakon tretmana.

Kada su vidljivi prvi rezultati?

Prvo otpadanje dlaka možete uočiti već nakon 10-14 dana, ukoliko niste obrijali tretiranu regiju. Dlake će sporije rasti, biće redje i tanje.
laserska epilacija baner Beauty Factor
laserska epilacija cenovnik beauty factor

Neka laserska epilacija bude Vaš izbor.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka