Kako se pripremiti za lasersku epilaciju Beauty Factor

Kako se pripremiti za lasersku epilaciju?

Laserska epilacija akcija naslovna
Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

Jedno od najčešćih pitanja u prethodnih mesec dana bio je upravo način pripreme za lasersku epilaciju. Shodno tome, spremili smo vam kratak sadržaj o pripremnoj proceduri za Venus Velocity lasersku epilaciju.

Kako se pripremiti za lasersku epilaciju Beauty Factor

Prvi put u Srbiji, revolucionarni laser za uklanjanje neželjenih dlaka - TRAJNO I BEZBOLNO samo u BEAUTY FACTOR AESTHETIC STUDIJU

Laser najveće snage do sada!!! Dobitnik zlatnog standarda za efikasnost i bezbednost!!!

Pre svega, želimo da napomenemo da je laserska epilacija Venus Velocity aparatom potpuno BEZBOLNA i sa medicinskog aspekta BEZBEDNA metoda trajnog uklanjanja dlaka. Aparat se svrstava u grupu medicinskih lasera, koji vas TRAJNO rešavaju neželjenih dlaka, bez mogućnosti povratka.

uvod u zerona green laser grafik-min

U cilju postizanja što efektnijih rezultata neophodno je da najmanje 4 nedelje, pre prvog tretmana, prestanete sa svim vrstama depilacija, kao i čupanjem dlaka. Jedina dozvoljena metoda jeste brijanje, jer se na taj način dlaka dovodi u anagenu fazu, tj. fazu rasta, u kojoj ima pigmenta u dovoljnoj količini da bi se uništio koren dlake. Takođe, u tom periodu bi trebalo izbegavati UV zračenje, kao i korišćenje proizvoda za samopotamnjivanje kože. 24h do 48h pre prvog tretmana bi trebalo da obrijete željenu regiju. Ukoliko se radi o pazuhu, na tretman dolazite bez nanošenja antiperspiranata, dezodoransa i stikova. Priča je ista i za ostatak tela, izbegavjte ulja i mleko za telo, kao i puder i ostale kozmetičke preparate za lice. U slučaju da konzumirate neke lekove, jako je bitno da to naglasite našem medicinskom osoblju. Određeni lekovi mogu uzrokovati da vaša koža bude osetljiva na lasersku svetlost, dok je usled korišćenja nekih lekova potrebno da prođe određeni period kako bi uopšte započeli tretman laserom.

Nakon tretmana izbegavajte nanošenje dezodoransa prvih 24h. Preporučujemo da 2-3 dana nakon tretmana odradite piling, kako bi dlake brže otpale. Takođe, između tretmana nastavljate sa upotrebom brijača, a izbegavate sve ostale metode uklanjanja dlaka.

Cenovnik laserska epilacija akcija beauty factor

Neka laserska epilacija bude Vaš izbor.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka