Kako-brzo-i-zdravo-smršati-posle-trudnoce-beauty-factor

Kako brzo i zdravo smršati posle porođaja?

Osim što trudnoća sa sobom nosi najlepši osećaj na svetu, najčešća negativna strana koju ovaj period nosi sa sobom je višak kilograma koji ostaje nakon nje.

Kako-brzo-i-zdravo-smršati-posle-trudnoce-beauty-factor

Danas, kada je ženama fokus da imaju dobru liniju tela, jako je bitno da se figura vrati u prvobitno stanje što je moguće. Iako ne postoji magičan štapić, rešenje problema postoji i sastoji se u zdravim životnim navikama, redovnom vežbanju i tretmanima Zerona green laserom kako bi se celokupan proces ubrzao.

Uz tretmane Zerona green laserom na bezbolan i komforan način ćete postići željene rezultate u jako kratkom periodu.

Saznajte više o tretmanima mršavljenja

Najpovoljniji period za mršavljenje je od petog do desetog meseca nakon porođaja, jer je to period kada se kilogrami najlakše tope, pa je i preporuka da se u tom periodu inteziviraju tretmani.

trudnoca-beauty-factor

Tretmani Zerona green laserom se ne rade kod trudnica i dojilja, iako nemaju neželjena dejstva, jer se ove populacije ne podvrgavaju kliničkim ispitivanjima, pa se predostrožnosti radi ne radi ni Zerona. Kod porodilja je tretmane moguće raditi u prvom mesecu nakon porođaja, a kod dojilja već nakon prestanka dojenja. Neke od dodatnih preporuka uključuju fizičku aktivnost u trajanju od 30min dnevno i unos tečnosti u količini od 2l dnevno.

Mršavite zdravo i bezbedno uz Zerona green laser, a za sve dodatne informacije pozovite naš studio i zakažite svoj prvi tretman.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka