BF BLACK FRIDAY EPILACIJA

BLACK WEEKEND-EPILACIJA

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

Laserska epilacija predstavlja medicinsku procedure kojom se na najdelotvorniji način uklanjanjaju neželjene dlake, i moguća je skoro na svim mestima na telu.

Laserska epilacija nastavlja i dalje da obara rekorde popularnosti medju neinvazivnim estetskim procedurama, a njena zastupljenost je podjednaka kod žena, kao i kod muškaraca. Laserska epilacija Venus Velocity™ laserom je klinicki ispitana metoda (FDA odobrena metoda) koja se široko primenjuje u dermatološkoj praksi. Venus Velocity™ laser je diodni laser koji ima najefikasniji izvor svetlosti, emituje pulsirajuće svetlo optimalne talasne dužine od 800nm i rešava nas svih neželjenih dlaka na licu i telu. U pitanju je NAJNOVIJI diodni laser za uklanjanje dlaka koji pruža tretmane koji su brži, udobniji i sigurniji za sve tipove kože.

Period jesen-zima je najpogodniji za laserske epilacije, a mi smo sa NAJPOVOLJNIJOM cenom odlučili da vam pomognemo da se što pre odlučite na prvi korak i POZOVETE NAS!

Kako ćete se pripremiti za epilaciju?

Četiri nedelje pre tretmana poželjno je da ne uklanjate dlake čupanjem iz korena(depilacija, pinceta, …). Dva do tri dana pred dolazak na tretman potrebno je da obrijete dlake sa regija koje će se tretirati laserom. Na dan dolaska na lasersku epilaciju poželjno je da ne nanosite nikakva mleka za telo, kreme, parfeme, deodoranse i antiperspirante.

Koji je optimalan broj potrebnih tretmana epilacije?

Optimalan broj potrebnih tretmana za trajno uklanjanje dlaka je 6 tretmana.

Povodom BLACK FRIDAY AKCIJE odlučili smo da vas obradujemo i spremili smo vam najbolje popuste.

BF BLACK FRIDAY LASERSKA EPILACIJA

Jer Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju Vam stoji naš stručni tim koji čini visoko obrazovano medicinsko osoblje (tim farmaceuta, doktora nauka, lekara), koje će se potruditi da da odgovor na sva Vaša pitanja.

Milena Krivokapić

magistar farmacije i specijalista kozmetologije

Jelena Šmigić

DR medicinskih nauka

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku