Balayage-pre-i-posle

Balayage

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

ŠTA JE ZAPRAVO BALAYAGE TEHNIKA?

Balayage-pre-i-posle

Balayage (balejaž) tehnika farbanja kose je već neko vreme na beauty sceni, ali
izgleda da se u poslednjih nekoliko sezona ponovo vratila na velika vrata i kako u
profesionalnim frizerskim salonima, jako je popularan i sve više tražen način bojenja
kose - kako u svetu poznatih, tako i među ostalom populacijom.

Balayage tehnika za cilj ima postizanje prirodnog izgleda posvetljene kose - slično onome koji smo imali kao deca nakon celog leta provedenog na suncu. Kosa je posvetljena uglavnom u površinskim delovima, prelaz sa izrastka na svetlije pramenove je diskretan i gotovo neprimetan tako da sve dodatno odaje utisak prirodnije boje.

KAKO SE POSTIŽE ?

Balayage tehnika podrazumeva bojenja kose prilikom kog se pramenovi prave razlicitim tehnikama sencenja. Cilj je da prelaz između prirodne boje kose i boje pramenova izgleda što prirodnije. Specijalnom tehnikom rađeni pramenovi, malo ili vise posvetljeni od vaše kose daju efekat prirodne, suncem okupane kose, kao da ste se upravo vratili sa letovanja. Divno zvuči, zar ne? Farba se na kosu nanosi slobodnim stilom, tehnikom tapiranja ili senčenja.

Pri korenu kose boja se nanosi u tankom sloju, a na vrhovima u gustom, što kao rezultat daje debele široke pramenove koji izgledaju kao da su posvetlili prirodnim putem. Balayage dosta podseća na ombre metod ili obično šatiranje, ali je krajnji rezultat ove tehnike daleko prirodniji, elegantniji i sofisticiraniji. Prelaz između pramenova je totalno prirodan, a efekat Balayage-a su prigrlile mnoge holivudske zvezde i proslavljene manekenke, pa je on polako, ali sigurno sa trona skinuo ombre i postao glavni hit ii inspiracija u frizerskim salonima širom sveta.

PREDNOSTI BALAYAGE TEHNIKE ?

Osnovna prednost Balayage tehnike je potpuno prirodan izgled. Lak je za održavanje, kako raste kosa i dalje izgleda predivno, sa suptilnim prelazom između izrastka i obojene kose - nema očigledne linije kao kod ombre tehnike. Kada je nega u pitanju ista je kao i kod svake obojene kose - koristite šampon za farbanu kosu, obavezno maske što češće i pakovanja (tretmane za kosu) s vremena na vreme - jer samo zdrava kosa izgleda lepo!

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka