airbrush-tehnika-Beograd

Airbrush tehnika

Pozovite nas!

064/8810-765

Pišite nam!

beautyfactor49@gmail.com

AIRBRUSH TEHNIKA - BRZO I LAKO DO PREPLANULOG TENA

Airbrush tehnika podrazumeva nanošenje boje u cilju postizanja efekta preplanulog tela i sve se to postiže bez izlaganja Suncu i veštačkim izvorima UV zračenja.

airbrush-tehnika-Beograd

Iz godine u godinu raste popularnost airbrush tehnike jer se savršen ten postiže bez imalo rizika za zdravlje kože i opšte zdravlje osobe.

KAKO SE IZVODI?

Airbrush tamnjenje se izvodi direktnim prskanjem kože sprejem pri čemu se za rezultat postiže bronzana boja tena. Glavni sastojak spreja za airbrush je dihidroksiaceton (DHA)- prirodna, netoksična supstance koja je dobijena iz šećerne trske i koja u interakciji sa kožom dovodi do nastanka bronzanog tena.

KOLIKO TRAJE EFEKAT?

Efekat koji se postiže airbrush tehnikom traje 3-7 dana, ali je bitno klijentu naglasiti da ne predstavlja zaštitu za sunce i da ukoliko se izlažu sučevom zračenju obavezno nanose faktore za zaštitu od sunca.

PRIPREME PRE TRETMANA?

Ukoliko se odlučite za airbrush tehniku tamnjenja potrebno je da uradite pripreme koje uključuju: pilling, depilaciju ili brijanje nekoliko dana pre zakazanog termina, na tretman doći u širokoj garderobi i ne nanositi mleka, losione ze telo, dezodoranse i parfeme na dan prskanja.

Zakažite svoj termin i osvežite ten u najkraćem period. Ne čekajte idealnu priliku, već je sami stvorite.

Pozovite nas!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije - svakog dana u nedelji!

064/8810-765

Pišite nam!

Molimo Vas da popunite formular, i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

broj
poruka